Kuvausta Sinulle.

Minuun saat yhteyden helpoiten:

pihla(at)kontrastia.fi
puh. 045 6511991

STUDIO
Kansankatu 13
50100 Mikkeli

Postit:
Kontrastia
Revonkatu 33
50100 Mikkeli

Ystäväni Oona Mannisen kuvaus minusta:

”Napakasti hommat kuosiin täräyttävä valokuvaaja Pihla Liukkonen on kolmen rempseän ja elämäniloisen tyttären äiti, jonka puusta eivät elämän omenat ole todellakaan kauaksi vierineet.

Mikkelin Emolassa asuvan valokuvaajan ammattitutkinnon 2017 suorittaneen Pihlan iloinen nauru ja värikäs persoona näkyvät ja kuuluvat kauas kun tämä empaattinen nainen pyöräilee keltaiset nahkakorvakorut lepattaen Kansankadun studiolleen. Hänen pirskahteleva olemuksensa kertaa lähitienoon hyväntuulisuuden isoin kertoimin ajasta tai paikasta riippumatta.

Tortilloja välipalakseen nautiskelevan kuvaajan työnlaatu on aina priimaa ja tämä entinen teatterimarkkinoinnin ammattilainen ei työssään yllätyksiä säikähdä. Puolisentoista vuotta yrittäjänä toiminut Pihla ei asiakkailleen pumpulihöttöä tarjoile vaan kaikki temppuja tekevistä, sattumalta kameran eteen saapuneista sirkusponeista synnytyssaliin kuvataan rohkealla ja dynaamisella otteella.

Intohimoisesti valokuvaukseen suhtautauva Pihla on ollut mukana erilaisissa valokuvaprojekteissa ja näyttelyissä ympäri Suomen. Hän ei tajua miksi elämässä asiat pitää ajatella hankalasti, sillä usein yksinkertaisella simppelihommalla saatetaan päästä jopa parempaan lopputulokseen. Perinteiseen arvomaailmaan työnteon suhteen istahtanut Pihla hakee kuviinsa Kontrastia ja realismia ilman suurempaa siloittelua, vihaa turhaa jankuttamista sekä hoitaa työnsä kiireettömästi hypäten mukaan asiakkaan loistavaan fiilikseen.

Kontrastia on laajentanut valokuvauspalveluitaan Fine Art tulostukseen ja näin ollen haluaakin tarjota asiakkaillen käsinhypisteltäviä kuvakokemuksia tarkkaan hiottuine yksityiskohtineen.

YYYY = Yritykset, Yhteisöt, Yksityiset ja Ystävät. Olkaa yhteydessä tähän ystävälliseen kuvaajaan!”

Kuva: Erika Lind​

Näyttelyt:

Sunnuntai, GalleriAri Mikkeli 5/2019

GLITCH, Ravintola Bubbles Mikkeli 5/2018

InStile Mannila, siilogalleria 7/2018

Haltioitunut 2017, osana Valokuvaajan ammattitutkintoa
Jyväskylän matkakeskuksella