VALOKUVAAJA PIHLA LIUKKONEN

Hyvä mieli ja tunnelma, joka näkyy kuvissa. 

Olen valokuvaaja, jonka iloinen ja aurinkoinen olemus ei jätä ketään kylmäksi. Minun kuvattavana on helppoa olla, rennon rempseä mutta samalla rautaisen ammattimainen ote kuvaukseen ja kuvattavan parhaat puolet esiin tuova ohjeistus näkyvät lopputuloksessa, valokuvissa, joihin voit olla tyytyväinen.

Valokuvaus ei ole meille kaikille se luonnollisin tilanne. Parhaat puolet saattavat jäädä puuttumaan kuvasta ja kuva itsestä voi näyttää jopa hiukan vieraalta. Asia voi mennä myös näin: valokuvaus, kameran takana ammattilainen, joka saa aikaan hyvän ja rennon tunnelman, näkee parhaat puolet sinusta, saa hymysi ulottumaan silmiin saakka.

 

Kuva:Maria Vauhkonen

 

Pihlan ystävän kuvaus kertoo kuvaavasti,
osuen naulan kantaan Pihlan persoonasta:

”Napakasti hommat kuosiin täräyttävä valokuvaaja Pihla Liukkonen on kolmen rempseän ja elämäniloisen tyttären äiti, jonka puusta eivät elämän omenat ole todellakaan kauaksi vierineet.

Pihlan iloinen nauru ja värikäs persoona näkyvät ja kuuluvat kauas, kun tämä empaattinen nainen pyöräilee keltaiset nahkakorvakorut lepattaen studiolleen. Hänen pirskahteleva olemuksensa kertaa lähitienoon hyväntuulisuuden isoin kertoimin ajasta tai paikasta riippumatta.

Tortilloja välipalakseen nautiskelevan kuvaajan työnlaatu on aina priimaa ja tämä entinen teatterimarkkinoinnin ammattilainen ei työssään yllätyksiä säikähdä. Puolisentoista vuotta yrittäjänä toiminut Pihla ei asiakkailleen pumpulihöttöä tarjoile vaan kaikki temppuja tekevistä, sattumalta kameran eteen saapuneista sirkusponeista synnytyssaliin kuvataan rohkealla ja dynaamisella otteella.

Intohimoisesti valokuvaukseen suhtautuva Pihla on ollut mukana erilaisissa valokuvaprojekteissa ja näyttelyissä ympäri Suomen. Hän ei tajua miksi elämässä asiat pitää ajatella hankalasti, sillä usein yksinkertaisella simppelihommalla saatetaan päästä jopa parempaan lopputulokseen. Perinteiseen arvomaailmaan työnteon suhteen istahtanut Pihla hakee kuviinsa Kontrastia ja realismia ilman suurempaa silottelua, vihaa turhaa jankuttamista sekä hoitaa työnsä kiireettömästi hypäten mukaan asiakkaan loistavaan fiilikseen.

Kontrastia on laajentanut valokuvauspalveluitaan Fine Art tulostukseen ja näin ollen haluaakin tarjota asiakkaillen käsinhypisteltäviä kuvakokemuksia tarkkaan hiottuine yksityiskohtineen.

YYYY = Yritykset, Yhteisöt, Yksityiset ja Ystävät. Olkaa yhteydessä tähän ystävälliseen kuvaajaan!”

Oona Manninen
Pihlan ystävä