videokuvaus

Videokuvaukset ovat tänä päivänä osana monen yrityksen markkinointia ja viestintää. Kontrastia taipuu ”yhden naisen tuotantoihin” ja meiltä löytyy niihin tarvittava kalusto. 

Yritysvideot osana brändiä

Yritysesittelyt, haastattelut ja pienet mainosvideot yrityksesi toiminnasta joustavasti ja nopeallakin aikataululla. 

Jos tarvitset ammattitaitoista videokuvausta Mikkelissä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoan laadukasta videokuvauspalvelua budjettiin sopivaan hintaan. Tutustu toteutuksiin ja ota yhteyttä, niin autan sinua toteuttamaan yrityksesi brändivideon. Tarvittaessa voin auttaa myös kuvauspaikkojen etsimisessä ja kuvausjärjestelyissä. 

Miksi yritysvideo on tärkeä?

Videokuvaus on kasvava tapa viestiä markkinoinnin saralla. Kontrastia tarjoaa yhden naisen videotuotannot esimerkiksi yritysvideoissa, mainoksissa ja tapahtumien tallentamisessa. Laadukas videokuvaus voi auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja herättää asiakkaiden huomion. Se auttaa välittämään tärkeitä viestejä ja tarinoita tehokkaasti.

Videokuvauksen palvelut kattavasti

Yritysvideoiden ja tapahtumien kuvauksen lisäksi voin myös auttaa  suunnittelemaan ja toteuttamaan videoprojekteja alusta loppuun asti.

Videotuotannon kustannukset vaihtelevat projektin laajuuden ja vaatimusten mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Spectrum

Spectrum oli yhteisprojekti videokuvaaja Riikka Silkalan kanssa. Halusimme tuottaa taideprojektin jossa meillä oli haasteena värivalojen käyttö videokuvauksessa. Videolla tanssii tanssitaiteilija Johanna Seppänen. <3

Beauty Garden, 4dream oy

Toteutimme 4dream Oy:lle Beauty Garden hoitolasarjan lanseeraukseen videon. Kuvasimme Mikkelissä Urpolan luonnonsuojelualueella sekä hoitohuoneessa. Beauty Garden on hoitoloille suunnattu luonnonkosmetiikka sarja. 

SALAInen kaupunki 2018

Salaisen kaupungin video on kooste kulttuuritapahtuman päivän kulusta. Salainen kaupunki -tapahtumassa liikutaan fillareilla pitkin kaupunkia eri pisteisiin. Mielenkiintoinen kulttuuri pläjäys!

Olen kiinnostunut videokuvauksista.

Jätä alle sähköpostiosoitteesi, niin otan yhteyttä sinuun.