Hääkuvaus

Häät, rakkaus, yhteinen voima!

Saisinko ikuistaa teidän rakkauden päivän? Se syvin voima, joka teidän kahden välillä vallitsee, on kauneinta maailmassa.

Hääkuvaukset toteutetaan dokumentaarisella otteella pitkin hääpäiväänne. Valittavissa on pelkät potretti valokuvat tai koko päivän kestävä domentaarinen hääkuvaus. Tallennan päivästänne pieniä ja suuria hetkiä, jotka säilyvät muistoissa ja valokuvissa loppuelämänne.

Teen hääkuvauksia pääosin Etelä- Savon alueella, mutta sovitusti onnistuu kuvaukset missäpäin Suomea vaan. Hääkuvaus on sijoitus, jonka arvo kasvaa ajan myötä <3

Hääpäivän kulku

Hääpäivä alkaa yleensä Hääpotreteilla tai First look-kuvauksella sovitussa paikassa. On herkkää ja kaunista kun pari tapaa toisensa ensi kertaa hääpäivänä. Tämä hetki on myös se, kun hääpäivä alkaa soljua omaan tahtiinsa eteenpäin. Hääpotreteille varataan riittävästi aikaa, jotta kiireen tuntu ei pääse yllättämään.

Tämän jälkeen siirrytään kirkkoon tai vihkipaikalle. Tässä välissä kuvaaja käy tsekkaamassa missä kirkossa pääsee liikkumaan 😀 ja asettuu hyviin asemiin kun seremonia alkaa.

Vihkimisen jälkeen siirrymme hääpaikalle. Juhlakuvausta, yhteispotretteja, puheita, kakun leikkausta, kilistelyä, naurua, taikaa, tanssia, musiikkia ja onnenkyyneleitä… näistä on moni hääpäivä tehty! Monesti häätanssin jälkeen valokuvaaja kiittää paria päivästä ja starttaa kotia kohti, kun muun juhlaväen tanssit jatkuvat lämpimään kesäyöhön.

Pelkkää lovee! <3

HÄÄKUVAUSHINNASTO

Kontrastian hääpotrettipaketti

 • Sisältää hääpotretit n. 60-90min  miljöössä tai studiossa
 • kuvauksen suunnittelu
 •  koevedokset
 • n. 20-40 kuvaa digitaalisina tiedostoina
 • kuvat toimitetaan suojatun nettigallerian kautta

Hinta: 390€

Kontrastian hääkuvauspaketti S

 • Sisältää hääpotretit ja vihkimisen
 • kuvausaika n. 2h
 • kuvauksen suunnittelu
 • n. 30-70 kuvaa digitaalisina tiedostoina
 •  suunnittelupalaveri
 • Kuvat toimitetaan suojatun nettigallerian kautta

Hinta: 550€

KYSY TARJOUS mikäli haluat myös juhlakuvausta. Hinnoittelen ne juhlien kulkunne mukaan 🙂

Kuvat toimitetaan suojatun nettigallerian kautta.

Paketit sisältävät valmiit, editoidut ja huolella valmistetut kuvat digitaalisena. Yhteensä 50-600 kuvaa paketista riippuen.

Kaikille kuville tehdään kuvankäsittely, viimeistellään huolellisesti.

Paketit sisältää matkakulut 20 km säteellä (ylimenevät 1 € / km), hääpalaverin hääparin kanssa ja potrettipaikkoihin tutustumisen mahdollisuuksien mukaan.

 Ylimenevät tunnit 130 €/h

Kontrastialla onnistuu myös perhe- ja lapsikuvaus Mikkelin studiossa tai miljöössä, esimerkiksi perheelle tärkeässä paikassa. Lue lisää perhekuvauksesta.

Olen kiinnostunut hääkuvauksesta.

Jätä alle sähköpostiosoitteesi, niin otan yhteyttä sinuun.