Yrityskuvaus ja valokuvaukset Yrityksille

Yrityskuvaus ja yrityskuvat eivät ole pelkästään valokuva, vaan käyntikortti sinusta tai yrityksenne henkilökunnasta. Kuva kertoo ja edustaa, ja on osa yrityksenne brändiä.

Kontrastia tarjoaa yrityksellenne kuvaukset rohkealla ja dynaamisella otteella:

Yrityskuvaus on tärkeä osa yrityksen markkinointia.

Tarjoan teille onnistuneen yrityskuvauksen Mikkelissä.

Hyvillä valokuvilla on tänä päivänä yritykselle suuri merkitys markkinoinnin ja viestinnän onnistumiseksi. Monikanavainen markkinointi vaatii erilaisia kuvia, joissa on otettu huomioon kuvien skaalautuvuus. Yritysbrändin tueksi teille tehdyt valokuvat ovat loistava keino myös erottautua massasta.

Kontrastia tarjoaa yrityksille kuvapankki- valokuvauksia kustomoidusti teidän tarpeisiin. Otetaan laajasti kuvia päivän aikana suunnitellusti teidän miljöössänne ja tarvittaessa käytössänne on myös valokuvausstudioni, joka sijaitsee Mikkelin Emolassa. Yrityskuvaus on tärkeä osa yrityksen markkinointia ja sen avulla voidaan välittää yrityksen arvoja ja brändiä asiakkaille.Uudet valokuvat ovat tie onnistuneeseen yrityskuvauskokemukseen Mikkelissä, voit erottua kilpailijoistasi omalla kuvapankilla ja saada uusia asiakkaita. 

Muista brändisi visuaalinen ilme ja käytä sitä kuvissa. Visualistin avulla se viimeinen silaus yrityksenne valokuviinne!

 Yrityskuvausten tärkein tavoite on välittää yrityksen brändiä ja arvoja asiakkaille. Siksi on tärkeää muistaa käyttää brändisi visuaalista ilmettä kuvissa. Tämä voi sisältää yrityksen logon, värimaailman ja fontit. Näin varmistat, että kuvat ovat yhteneväisiä yrityksesi muun markkinointimateriaalin kanssa ja että ne vahvistavat yrityksesi brändiä. 

Teen yhteistyötä myös visualistin kanssa, joka tuo viimeisen silauksen yrityksenne kuviin. Hän myös tarvittaessa stailaa mallit ja muokkaa kuvausmiljööt brändillenne sopiviksi.

Yrityskuvaus referenssejä:

 • Mikkelin kaupunki: imagokuvat, dokumentaariset kuvat, tapahtumakuvaus
 • Mikkelin Teatteri: markkinointikuvat, useita näytöksiä
 • Platom Oy: henkilöstökuvaukset
 • Kuntokeskus Ote: brändikuvaukset
 • Kiantama Oy: brändi- ja tuotekuvaukset
 • Kenkävero: käsityölehden kuvituskuvat, markkinointikuvaukset
 • Miksei Mikkeli: henkilöstökuvaukset
 • Krivetz: brändikuvaukset
 • Mikkelin Mikaeli: tapahtumakuvaus
 • XAMK: Veget ja hiilet haltuun, reseptikirjan kuvitus
 • Työväen Näyttämöpäivät: tapahtumakuvaus

”Pihla on valokuvauksen ammattilainen, joka ei pelkää heittäytyä erilaisiin tilanteisiin. Hänen iloinen persoonansa tekee yhteistyön tekemisen helpoksi. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Pihlan ottamiin kaupungin markkinointikuviin. Pihlan kuvien avulla olemme nostaneet visuaalisen markkinointimme aivan uudelle tasolle. ”

Heidi Hänninen
Mikkelin kaupunki

”Pihlan kanssa työskentely on ollut helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Hän on toteuttanut meille ammattitaidolla niin studiossa tehdyt pakkaus- ja raaka-ainekuvat kuin fiiliskuvat miljöössä. Pihla pursuaa ideoita ja hänellä on silmää ja taitoa vangita kuviin juuri se tunnelma mitä halusimme. ”

Eija Wall
Kiantama Oy

Viva - visualisti & valokuvaaja

Yrityksesi brändi kuviksi!

Visualisoimme yrityksesi brändin kuviksi. Yrityskuvaus jonka avulla luomme yrityksellesi kuvapankin, josta saat apua jokapäiväiseen viestintään. Tuomme kuviin yrityksesi arvot, tunnelman ja fiiliksen.

Eläköön! Kuvittele yrityksesi visuaalisuus uudella tasolla.

– suunnittelupalaveri Pihlan ja Anniliinan kanssa
– esivalmistelut, kuvausjärjestelyt
– kuvauspäivä max. 5h , lisätunnit 150€ +alv 24%
– valmiiden kuvien toimitus

1500 € + alv 24%

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa.

Pihla Liukkonen, valokuvaaja, pihla@kontrastia.fi
Anniliina Laitsaari, visualisti, anniliinalaitsaari@icloud.com

Lehtikuvaukset

Lehtikuvaus on kasvava genre Kontrastian kuvauksissa. Lehtikuvauksessa on mielenkiintoista päästä paikkoihin, joihin ei välttämättä koskaan tulisi mentyä. Kuulla tarinoita, joita ei koskaan kuulisi. Tutustua aiheisiin, joiden olemassaoloa ei edes tiennyt.

Referenssejä:

JÄTÄ
YHTEYDENOTTOPYYNTÖ